MENÜ

Honlap címe

A Real Madridot választották meg az év csapatának a Globe Soccer Awards dubai díjátadó gáláján. Az év játékosa az aranylabdás Cristiano Ronaldo lett, míg az év edzője kategóriában a portugál válogatottal Európa-bajnokságot nyerő Fernando Santost hozták ki győztesnek.

Cristiano Ronaldo szabadságát tölti, most épp Egyiptomban, ahol egy helyi tévéadónak nyíltan mesélt a magánéletéről, és többek közt azt is elárulta, fiának, Cristiano Juniornak sincs könnyű élete…

A Real Madrid klasszisa nem sűrűn enged bepillantást fia életébe, amennyire csak tudja, elrejti a média elől Cristiano Juniort. Most azonban őszintén beszélt a portugál, és elárulta, sokat bántják a még mindig csak hatesztendős fiát.

„Cristiano nincs könnyű helyzetben, a társai gyakran beszólogatnak neki, mert azt gondolják, ez vicces. A legáltalánosabb az »Apukád nem jó focista, a másik sokkal jobb nála!« mondat. Rengeteg az irigy ember, de ő okos fiú, tudja, hogy tisztelettudónak kell lennie, bármi is történik” – mondta az ON TV adásában Ronaldo.

Bár CR szándékosan nem nevezte meg a „másik futballistát”, nem nehéz kitalálni, Lionel Messiről van, azaz Cristiano Juniort pontosan ugyanazzal próbálják heccelni, mint édesapját.

 

Hírek

 • A Toyota
  2017-01-02 19:06:43
  A Toyota 2016-ra közel 10,1 millió új autó eladásával számol globálisan, egy százalékkal elmaradva az előző évitől, 2017-ben azonban már enyhe növekedést vár az előzetes becslések alapján, 10,2 millió új gépjármű értékesítésével.

  A Toyota Central Europe Kft. az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében arról számolt be, hogy a járműgyártó 2016-ban 10,22 millió kocsit gyártott a Toyota és prémium modellje, a Lexus, valamint a Daihatsu és a Hino márkából. A globális gyártást 2017-ben 10,36 millióra tervezik növelni.

  A Toyota Magyarországon 2016-ban 42,1 százalékkal több, 5509 új autót értékesített az előző év azonos időszakához képest, és ezzel a magyar személyautó és haszongépjármű piacon 5,7 százalékra növelte piaci részesedését - közölték.

   

  A közlemény megjegyzi, hogy az értékesítés növekedését tavaly 6 új modell alapozta meg.

  A Datahouse adatai szerint Magyarországon tavaly 117 888 új személyautót és kishaszonjárművet helyeztek forgalomba, 24,5 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

   

Asztali nézet